Δεν γνωρίζουμε πόσο πετυχημένος θεωρείται ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου από τους κατοίκους των Τρικάλων, αλλά τα Τρίκαλα θεωρούνται, σαφώς και όχι άδικα, από τους πιο εξελιγμένους δήμους της Ελλάδας.

Αν και ο ίδιος ο δήμαρχός τους, λίγο πολύ θεωρεί αυτονόητη την φροντίδα των πολιτών, που οφείλει να παρέχει ο κάθε δήμος, λίγο τα λεωφορεία χωρίς οδηγό, λίγο η εφαρμογή των ποδηλατοδρόμων, λίγο το γενικευμένο wifi, λίγο η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, λίγο ο ιδιαίτερα πετυχημένος θεσμός του Πύργου των Ξωτικών και άλλα δίνουν μια αύρα που φέρνει τα Τρίκαλα ως μια πόλη που προχωρά πολύ μπροστά σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.

Έτσι δεν είναι παράξενο που την ιδιαίτερη αυτή πρωτιά θέλουν να εξερευνήσουν (ή και να εκμεταλλευτούν ; ) υποψήφιοι από άλλους δήμους, κοντά σ' αυτούς και ο δήμος Θερμαϊκού.

Είδαμε πρόσφατα τον Σίμο Καψάλα, υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού να επισκέπτεται τα Τρίκαλα για να αφουγκραστεί την χρηστή αυτοδιοικητική άσκηση καθηκόντων και την ανάπτυξη δράσεων και προγραμμάτων που εφαρμόζονται εκεί.

Σήμερα βλέπουμε να ανακοινώνει ο Γιώργος Τσαμασλής την έναρξη συνεργασίας με το νεότατο δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον προσκαλεί στην Περαία.

Η ανταλλαγή απόψεων που θα έχουν οι δύο άνδρες για την τοπική αυτοδιοίκηση, θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 7.30 στο ξενοδοχείο Golden Star. Και προφανώς ή ανοιχτή αυτή εκδήλωση θα είναι μια ακόμη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Τσαμασλή που την ανακοινώνει με τον παρακάτω τρόπο, θέλοντας να προσάψει τουλάχιστον υπεροψία και εγωισμό στον Δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη:

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του σωστού Επαγγελματία είναι να συμβουλεύεται, να μαθαίνει και να παίρνει ιδέες από κάποιον συνάδελφό του που... ΠΕΤΥΧΕ!!!!Αν φυσικά δεν είναι δούλος της υπεροψίας και του εγωισμού του..!!!Τόσα χρόνια έγινε κάτι παρόμοιο από τον δήμαρχο ;;;

UPDATE 6:08
Τροποποιούμε τον τίτλο της ανάρτησής μας μετά από την διαπίστωση ότι το ποστάρισμα του Γιώργου Τσαμασλή τροποποιήθηκε απαλείφοντας τις αιχμές που υπήρχαν, σε όσες ομάδες του fb είχε αναρτηθεί. Εμείς απλά για την ιστορία κρατάμε τον σχολιασμό.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.