Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, που χιλιάδες εθελοντές φροντίζουν το περιβάλλον και δείχνουν ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε όλoι να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε για τον τόπο μας. Στο πλαίσιο της ταυτόχρονης εθελοντικής δράσης “Let’s do it Greece” χιλιάδες εθελοντές απλώνονται σε δάση, παραλίες, ποτάμια, λίμνες, ρέματα, βυθούς, γειτονιές, σχολεία, πάρκα, καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας τις περιοχές μας. Και όλο αυτό ίδια μέρα και ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Στην πανελλαδική εθελοντική δράση συμμετέχει και ο Δήμος Θέρμης με σειρά εκδηλώσεων οι οποίες παρουσιάζονται αναλυτικά ακολούθως:

Την Παρασκευή 05/04/2019 και ώρα 10.30 το ΚΔΑΠμεΑ “Αγκαλιάζω” και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Θέρμης, δημιουργούν μια περιβαλλοντική γιορτή στο πάρκο της οδού Μαρίνου Αντύπα 1 στη Θέρμη.

Το Σάββατο 06/04/2019 και ώρα 11.00, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικό Σχολείο Ν.Ραιδεστού, καθαρίζουν το πάρκο μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ραιδεστού.

Την Κυριακή 07/04/2019 και ώρα 10.00 το 1ο Σύστημα Προσκόπων Θέρμης, καθαρίζει στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Τρύφωνα

Επίσης, την Κυριακή 06/04/2019 και ώρα 11.00, ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Δ.Σ. & Νηπιαγωγείων Πλαγιαρίου, ο Α.Π.Σ. Ορφέας Πλαγιαρίου, ο Α.Σ. Ατρόμητος Πλαγιαρίου, ο Α.Μ.Σ Αστέρας Πλαγιαρίου και καθαρίζουν την Τούμπα Πλαγιαρίου

Και στις 17.00 η Τοπική Κοινότητα Αγίου Αντωνίου μαζί με τη Νεολαία Αγ. Αντωνίου, καθαρίζουν κεντρικά σημεία, εισόδους και κεντρικές οδούς του οικισμού. Σημείο Συνάντησης η Κεντρική Πλατεία Αγ. Αντωνίου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.