του ακτιβιστή

Έντονη κριτική στη διοίκηση Μαυρομάτη άσκησε, στη σημερινή συνέντευξή του στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV,  ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιώργος Τσαμασλής.
Δηλώνοντας πως δεν προκρίνει ούτε την δημοτική αλλά ούτε την ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτες τάχθηκε υπέρ μια μικτής λειτουργίας. Χαρακτήρισε την καθαριότητα που εκτελείται στον δήμο Θερμαϊκού ως την χειρότερη της χώρας και θεώρησε πως δεν γίνεται καθαριότητα αλλά μόνο αποκομιδή αποριμμάτων.

Κατηγόρησε την διοίκηση για το έργο του νέου ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά σώματα τύπου LED, τονίζοντας πως πρόκειται για "πολιτικό έγκλημα". Κι αυτό αν και ο ίδιος και η παράταξή του είχε ταχτεί υπέρ της τοποθέτησης του νέου συστήματος ηλεκτροφωτισμού. Την μετέπειτα αντίρρησή του δικαιολόγησε με την μη κατάκτηση μιας έκπτωσης τουλάχιστον 52%. Και άρα διαφωνεί για το κόστος του έργου. Μάλιστα ενημέρωσε πως το ζήτημα εξετάζεται από τον εισαγγελέα διαφθοράς.

Για το ζήτημα των Ρομά πρότεινε να πάνε όλοι οι υποψήφιοι στον καταυλισμό ώστε να προκληθεί παρέμβαση του εισαγγελέα. Το ζήτημα που όπως είπε απασχολεί τους κατοίκους προτίθεται να το λύσει με την εγκατάστασή του στον καταυλισμό πριν την ορκομωσία του (σε περίπτωση που εκλεγεί) και την παρέμβαση του εισαγγελέα και την πάταξη της παρανομίας των Ρομά, όχι των 60 μονίμων κατοίκων, αλλά των πρόσθετων που προέρχονται από Σκόπια, Αλβανία και Βουλγαρία, όπως είπε.
Δείτε το βίντεο:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.