Απόβαση στην Επανομή έκαναν χθες στελέχη του συνδυασμού Θερμαϊκός Νέα Πορεία με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη και με αφορμή τη διανομή του προεκλογικού τους προγράμματος που μοίρασαν στη λαϊκή αγορά και στα μαγαζιά, συνομίλησαν με κατοίκους και ενημέρωσαν για το όραμα τους για την περίοδο 2019-2023, όπως αποτυπώνεται στο εκλογικό τους φυλλάδιο.

Το βράδυ στις 8:00 μμ έγινε ο αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού  κέντρου της παράταξης στην Επανομή. Μπροστά σε πλήθος κόσμου που κατέλαβε ασφυκτικά την αίθουσα αλλά και το πεζοδρόμιο  ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αθρόα προσέλευση, τόνισε πως η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή, όπως και των συνεργατών του, δημιουργώντας μια σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες. 


Όπως τόνισε συγκροτήθηκε το πληρέστερο ψηφοδέλτιο, που κατεβαίνει στο Δήμο, με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος και μαχητικότητα για τον τόπο μας και έχουν την κατάλληλη φρεσκάδα και εμπειρία, για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες. Υποσχέθηκε την ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και την υλοποίηση του προγράμματός τους  για την επόμενη τετραετία.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.