Σε μια εποχή που οι οικονομικές δυσκολίες βαραίνουν μεγάλο μέρος του κόσμου, η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση ευθύνης κι εξουσίας της, που αποτελεί και την εγγύτερη προς τον πολίτη, οφείλει να εξασφαλίζει, εκτός των άλλων, όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες για ψυχαγωγία και άθληση.

Κάτι το οποίο η Διοίκηση Θερμαϊκού πράττει με συνέπεια καθ’ όλη την τρέχουσα δημοτική θητεία, προχωρώντας σε τακτικές παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης των υφιστάμενων χώρων άθλησης και κατασκευάζοντας νέους, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και φεστιβάλ και στηρίζοντας όλους τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους. Ανάμεσα σε αυτά ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί και στις δραστηριότητες του μαζικού αθλητισμού, που πραγματοποιούνται σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, με τους αριθμούς να μιλούν από μόνοι τους.

· 59% αύξηση των προγραμμάτων άθλησης μεταξύ 2013-2014 και 2018-2019.

· 188% αύξηση του αριθμού των αθλούμενων κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Συνεχίζοντας στην ίδια κατεύθυνση και θέλοντας να ανταποκριθεί στο μεγάλο ενδιαφέρον πολιτών και μικρών παιδιών για άθληση και δημιουργική – επωφελή για νου και σώμα – απασχόληση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υλοποιεί και φέτος, πάντα σε συνεργασία με το Γρ. Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., τα καλοκαιρινά προγράμματα άθλησης για όλους, για την περίοδο 24 Ιουνίου – 25 Ιουλίου.

Σε αυτά περιλαμβάνονται:

1. Τμήματα Παιδικά (5 - 15 ετών), στα οποία προσφέρονται:

· Κολύμβηση σε Περαία, Ν. Μηχανιώνα και Επανομή.

· Τένις σε Περαία, Ν. Μηχανιώνα και Επανομή.

· Στίβος στην Αγ. Τριάδα.

2. Τμήματα Νέων & Ενηλίκων (16 & άνω), στα οποία προσφέρονται:

· Aqua Aerobics σε Περαία, Ν. Μηχανιώνα και Επανομή.

· Sand Pilates & Yoga σε Περαία, Ν. Μηχανιώνα και Επανομή.

· Τένις σε Περαία, Ν. Μηχανιώνα και Επανομή.

· Μυϊκή Ενδυνάμωση – Βάρη στη Ν. Μηχανιώνα.

Δηλώσεις συμμετοχής για τα παιδικά τμήματα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 6 Μαΐου έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και τηρείται σειρά προτεραιότητας, ενώ τα τμήματα Νέων και Ενηλίκων είναι ανοικτά προς όλους, δίχως να απαιτείται εγγραφή.

Το οριστικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα και τα σημεία διεξαγωγής των προγραμμάτων θα ανακοινωθούν έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Δηλώσεις συμμετοχής και παραπάνω πληροφορίες:

· Στο τηλέφωνο 23920 76011.

· Στο Γρ. Αθλητισμού που στεγάζεται στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας, στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία.

· Στο e-mail athlitismosthermaikou@gmail.com

· Στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr, www.thermaikos.gr & www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.