Από σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου πραγματοποιούνται οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «Τα Θαλασσοπούλια», για καθημερινή απασχόληση παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών κατά τη θερινή περίοδο (24/6/2019 – 23/8/2019), από τις 8.00 έως τις 16.00.

Μέσω εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων παρέχονται ποικίλες δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης που περιλαμβάνουν: θεατρικό παιχνίδι, μουσική αγωγή, γυμναστική και αθλήματα, παραδοσιακούς χορούς, μαθήματα εικαστικών, ζωγραφικής, χειροτεχνιών και κατασκευών, ομαδικά παιχνίδια και διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης είναι η ηλικία του παιδιού να είναι από 5 έως 12 ετών, ενώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή είναι:


1. Αίτηση γονέα ή κηδεμόνα

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο προκύπτει η ηλικία του παιδιού.

· Γονέας διαζευγμένος - αντίγραφο διαζευκτηρίου.

· Γονέας σε διάσταση - αίτηση διαζυγίου, φορολογική δήλωση.

· Γονέας άγαμος - ληξιαρχική πράξη γέννησης παιδιού.

· Γονέας χήρος - ληξιαρχική πράξη θανάτου του συζύγου.

3. Βεβαίωση γιατρού για την κατάσταση υγείας του παιδιού.

4. Αντίγραφο Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους ή Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα) του προηγούμενου έτους.

5. Βεβαίωση εργοδότη για εργαζόμενο γονέα με προσδιορισμό του είδους και της θέσης της απασχόλησης ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα

6. Για εργαζόμενο στο Δημόσιο, Τοπική Αυτοδιοίκηση ή ΝΠΔΔ αυτών, απαιτείται εκκαθαριστικό μισθοδοσίας

7. Για αυτοαπασχολούμενους εκτός πρωτογενή τομέα (ελεύθερους επαγγελματίες) απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της άσκησης επιτηδεύματος.

8. Για αυτοαπασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα απαιτείται βεβαίωση ασφαλίσεως από τον ΟΓΑ.

9. Αντίγραφο δελτίου ανεργίας σε ισχύ, για άνεργο γονέα.

10. Βεβαίωση υγειονομικής Επιτροπής, για μητέρες/πατέρες, ή παιδιών της οικογένειας, ΑμεΑ

11. Απόδειξη μόνιμης κατοικίας (ΔΕΗ, ΟΤΕ , Συμβόλαιο)


Για τους αλλοδαπούς επίσης απαιτείται:

· Άδεια παραμονής των γονέων και του παιδιού.


Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κάτω Περαίας «Τα Θαλασσοπούλια», στο 2ο Γυμνάσιο Περαίας, οδός Ανθέων 22, με τηλέφωνο επικοινωνίας 23923 06877, ενώ το επόμενο διάστημα πρόκειται να ακολουθήσει η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» .


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.