Ακόμη περισσότεροι, ακόμη ισχυρότεροι! Οι πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού έδειξαν για πολλοστή φορά την αγάπη και την αμέριστη στήριξη τους στο πρόσωπο του Γιάννη Μαυρομάτη, «τον Γιάννη τους», όπως τον αποκαλούν κατακλύζοντας απόψε (07/05/2019), στον αγιασμό και τα εγκαίνια, το εκλογικό κέντρο της Περαίας του συνδυασμού μας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία». 

Η αποδοχή του κόσμου, όπως έχει καλλιεργηθεί όλα αυτά τα χρόνια καθημερινά μέσα από έργα αλήθειας και πράξεις ανθρωπιάς, δείχνει το δρόμο της Νέας Πορείας που έχει ξεκινήσει στο Δήμο μας: Να συνεχίσουμε το όραμα μας για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και την επόμενη τετραετία, όπως αναλύεται στο πρόγραμμα μας, που έχουμε καταθέσει. Μαζί με τους 121 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και την απαιτούμενη εμπειρία, συγκροτούμε το πολυπληθέστερο ψηφοδέλτιο νίκης στο Δήμο μας και ζητούμε καθαρή εντολή ώστε να μη χαθεί καμία μέρα στην ανάπτυξη του τόπου μας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Τα χρήματα για όλες αυτές τις φανφάρες από που προέρχονται μπορούν να μας εξηγήσουν όλοι οι υποψήφιοι ... Εκτός από τα σκουπίδια , ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με χιλιάδες εκλογικά διαφημιστικά έντυπα που πεταμένα στους δρόμους αποτελούν σύγχρονες τσουλήθρες με απρόβλεπτα αποτελέσματα ... Βγαίνετε όλοι κύριοι και μας μιλάτε για την καθαριότητα στον δήμο μας και είστε οι πρώτοι που ρυπαίνεται την Πόλη μας ... ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.