Παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά της η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τις περιοδείες για μοίρασμα εκλογικού υλικού και συζήτηση με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ενόψει των Ευρωεκλογών, στις οποίες για πρώτη φορά η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ αυτόνομα διεκδικεί την στήριξη των Ελλήνων, βρέθηκε χθες το βράδυ στην Περαία.
Συζήτησε με πολίτες και δέχθηκε πρόθυμα να  φωτογραφηθεί μαζί τους.


Η υποδοχή που της επιφυλάχθηκε ήταν θερμή, ένδειξη της αποδοχής που έχει το εγχείρημα της πρώτης αυτόνομης καθόδου του ψηφοδελτίου ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στις Ευρωεκλογές.
Δύο οι στάσεις στην Περαία, στο Antico για χυμό και στο Άρωμα Γλυκάνισου για δείπνο.

Συνοδευόταν από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Χρήστο Ιβάνοβιτς, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Θερμαϊκού Αναστασία Χρυσαφίδου και Βασίλη Ραφτόπουλο, τον Λάζαρο Τανταλίδη συνδικαλιστή του ΟΛΘ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Καλαμαριάς και φίλους της Πλεύσης από τον Θερμαϊκό.


Το σημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και συζήτηση με τους εργαζομένους, συνέντευξη στις 1 μμ στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης στο Δημοτικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και με ενδιάμεσες επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους και συνεντεύξεις, μετάβαση στη Χαλκιδική αργά το απόγευμα.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.