Για ακόμα μια φορά ο Δήμος Θερμαϊκού είναι σε θέση να περηφανεύεται για τους ανθρώπους του, που με την επιμονή και τους κόπους τους καταφέρνουν να προοδεύουν, να εξελίσσονται και να ανελίσσονται σε ολοένα υψηλότερα βάθρα, γεμίζοντας περηφάνια αφενός τις οικογένειές τους και όσους τους στήριξαν στην πορεία τους και αφετέρου όλους τους συμπολίτες τους.

Με μία νέα σημαντική διάκριση, η Σοφία Ράπτη, αθλήτρια ενός εκ των δραστήριων τοπικών αθλητικών συλλόγων, του Ναυτικού Ομίλου «Ακτή Θερμαϊκού», πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα στις διεθνείς ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις και κατ’ επέκταση τόσο τον Όμιλο όσο και το Δήμο.

Μια αθλήτρια που μετά από πολλούς προκριματικούς και την τελική πρόκρισή της στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Μάτι Αττικής, κέρδισε μία θέση μεταξύ των οκτώ που απαρτίζουν την Εθνική ομάδα ιστιοπλοΐας στην κατηγορία LASER 4,7, κατακτώντας μάλιστα την τέταρτη θέση, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτελεί και η στέψη της ως αργυρή Πανελληνιονίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας σκαφών. Διοργάνωση που ξεκίνησε τη εβδομάδα μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου 2019.

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να επιβραβεύσουν τη σκληρή προσπάθεια, να δικαιώσουν τις θυσίες και να αναπτερώσουν το ηθικό, καταξιώνοντας συγχρόνως τη μεθοδική δουλειά που λαμβάνει χώρα στο Ναυτικό Όμιλο «Ακτή Θερμαϊκού». Ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, ιδρυμένο το 1995 και Μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από το 1997, με πλούσια δραστηριότητα στη διοργάνωση αγώνων, σταθερή συμμετοχή σε αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα και αρκετές αθλητικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων:

· Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις κλάσεις Tornado και Hobbie.
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κλάση Laser Radial.
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κλάση 470.
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κλάση Optimist Παίδων.
· Τρίτη θέση στο Κύπελλο Ελλάδος Ιστιοσανίδας κατηγορία Formula.

Στέλνοντας θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ευχήθηκε ολόψυχα: «ο ζήλος και η προσήλωση στο στόχο – φανεροί καθοδηγητές στα βήματά σας – να συνεχίσουν να αποτελούν συνοδοιπόροι, οδηγώντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Επιτυχίες που θα μας γεμίζουν, όπως τώρα, με περηφάνεια, επιβεβαιώνοντας ότι ο τόπος μας είναι μια περιοχή στην οποία αφθονούν άνθρωποι άξιοι, προικισμένοι και ταλαντούχοι».
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.