Ενθουσιασμένοι 
εμφανίζονται οι υποψήφιοι του συνδυασμού Θερμαϊκός Νέα Πορεία,  σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν, από τον όγκο της σημερινής τελευταίας συγκέντρωσής τους στην Περαία: 

Απόψε ζήσαμε μια ανεπανάληπτη βραδιά! Με την ατμόσφαιρα να δονείται από τον ενθουσιώδη παλμό ο Γιάννης Μαυρομάτης έδωσε το σύνθημα μιας εντυπωσιακής νίκης του συνδυασμού μας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία». 
Η πρωτοφανής συγκέντρωση των πολιτών στην συγκλονιστική ομιλία του Γιάννη Μαυρομάτη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κάνοντας την πραγματική «γιορτή»!
Μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού μας, που απαρτίζουν το πολυπληθέστερο και ουσιαστικότερο ψηφοδέλτιο στο Δήμο Θερμαϊκού, ο Γιάννης Μαυρομάτης ανέβηκε στο βήμα και μίλησε μέσα από την καρδιά του. Με την αυθεντικότητα του, ξεδίπλωσε τα συναισθήματά του απέναντι στους συμπολίτες του.
Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά! Έτσι προχωρήσαμε τον τόπο μας μπροστά από το Σεπτέμβριο του 2014 που αναλάβαμε, έως και σήμερα. Πετύχαμε ένα μεγάλο άθλο νοικοκυρεύοντας το Δήμο μας και ολοκληρώνοντας εμβληματικά έργα και στα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα. Και το πιο σημαντικό είναι όσα υποσχεθήκαμε, για όσα δεσμευτήκαμε, έγιναν. Και για την επόμενη τετραετία σας κοιτάζουμε κατάματα και δεσμευόμαστε για όλο το δήμο:
  • Να συνεχίζουμε τις πιέσεις που έχουμε ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια για διαπλάτυνση, δημιουργία καθέτων αξόνων και κατασκευή round about της Επαρχιακής Περιφερειακής Οδού 27 (Περαίας – Νέας Μηχανιώνας).
  • Να αναδείξουμε το παραλιακό μέτωπο με ενιαίο παραλιακό άξονα περιπάτου και αναψυχής από Περαία - Νέους Επιβάτες - Αγία Τριάδα - Αγγελοχώρι - Νέα Μηχανιώνα και Επανομή με κατασκευή πεζοδρόμων, φωτισμού, οικολογικών διαδρομών, πράσινων θεματικών πάρκων, ποδηλατοδρόμων, που θα αποτελέσουν χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας.
  • Να εφαρμόσουμε τη μελέτη που ήδη ολοκληρώσαμε για τη διάβρωση των ακτών μας με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ.
  • Να θωρακίσουμε αντιπλημμυρικά την περιοχή μας με την ώριμη μελέτη μας για τα 14 ρέματα του δήμου μας π/υ 7,2εκ. € για την οποία ήδη εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
  • Να λειτουργήσουμε τη θαλάσσια αστική συγκοινωνία για καθημερινή σύνδεση του δήμου με τη Θεσσαλονίκη από Αγία Τριάδα, Νέους Επιβάτες και φυσικά Περαία.
  • Να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον συνάνθρωπο κάθε ηλικίας: Μειώνουμε ξανά τα δημοτικά τέλη σε όλους λόγω αγοράς και χρήσης δημοτικών οχημάτων στον τομέα της καθαριότητας και χάρη στην αντικατάσταση των 4.500 φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες led που τοποθετήσαμε και μειώσαμε το ενεργοβόρο κόστος κατά 66%. Επίσης, κατασκευάζουμε νέες παιδικές χαρές και δημιουργούμε το πρώτο ΚΔΑΠ για ΑμεΑ.
Ο Γιάννης Μαυρομάτης, στο τέλος της ομιλίας του, συγκινημένος και σχεδόν δακρυσμένος από χαρά «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συνδημοτών του. Όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι και να τον προτρέψουν να συνεχίσει τον αγώνα του στη Νέα Πορεία που έχει ήδη βάλει τον Δήμο Θερμαϊκού.
Το μήνυμα πλέον δόθηκε απόψε ηχηρό και ξεκάθαρο. Οι πολίτες έδειξαν σαν μια γροθιά, ηχηρά, αυθόρμητα και αποφασιστικά, ποια ομάδα εμπιστεύεται και την επόμενη τετραετία!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αποστομοτική απόρριψη έδωσαν οι πολίτες της Νέας Μηχανιώνας την Τετάρτη 22/5 με την ηχηρή μαζική απουσία τους από την κεντρική ομιλία του απερχόμενου Δημάρχου στην Νέα Μηχανιώνα, η οποία αποτελούσε το "προπύργιο" και η Κοινότητα που το εξέλεγε με συντριπτικά ποσοστά.
    Προφανώς, ο συνδυασμός του απερχόμενου Δημάρχου ξέχασε να εκδώσει "δελτίο τύπου" και να δημοσιεύσει φωτογραφίες από την αποτυχημένη ομιλία του στην Μηχανιώνα, καθώς όλοι οι Μηχανιώτες γύρισαν την πλάτη στον "Γιάννη τους" (όπως χαρακτηριστικά αρέσκεται να αναφέρεται στον εαυτό του).

    Πόθεν προκύπτει "καθαρή εντολή νίκης" από 2 φωτογράφιες;
    Που είναι οι φωτογραφίες με τον παρευρισκόμενο κόσμο στην ομιλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.