Μια νέα και εντελώς διαφορετική εικόνα θα έχει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού, μετά την 1η Σεπτεμβρίου, όταν θα αναλάβει η νέα διοίκηση.

Ο νέος δήμαρχος, Μαυρομάτης ή Τσαμασλής που θα διεκδικήσουν τον θώκο κατά τις επαναληπτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής 2 Ιουνίου, δεν θα έχει πλέον την πλειοψηφία των εδρών. 
Έτσι θα απαιτηθούν συνεργασίες, συμφωνίες ή και ανταλλάγματα προκειμένου να περνούν οι εισηγήσεις και προτάσεις του.

Με καταμετρημένο το 80,60% των ψήφων, ο Γιάννης Μαυρομάτης προηγείται με μια διαφορά μεγαλύτερη των 650 ψήφων από τον δεύτερο λαμβάνοντας 11 θέσεις το νέο ΔΣ.
Ο Γιώργος Τσαμασλής έχει 10 έδρες, ενώ οι συνδυασμοί Θόδωρου Τζέκου και Γιώργου Χατζηβαλάση εκλέγουν από τρεις συμβούλους.
Από δύο συμβούλους εκλέγουν οι Σίμος Καψάλας και Νίκος Παράσχου και από έναν η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Δημήτρης Καπλάνης.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.