Με διαφορετικές οργανωτικές επιλογές και τακτικές πορεύονται οι διάφοροι υποψήφιοι δήμαρχοι προς την τελευταία προεκλογική εβδομάδα. Ο συνδυασμός του Γιάννη Μαυρομάτη επέλεξε να κάνει ομιλίες σε όλες τις κοινότητες των δήμου, σε μεγάλους χώρους, και με δεδομένο το προχθεσινό της Αγίας Τριάδας και το χθεσινό του Μεσημερίου, δείχνει πως τους καλύπτει από πλευράς προσέλευσης και παρουσίας. Άλλοι συνδυασμού αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τις καθιερωμένες τρεις κεντρικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις του Δήμου.
Χωρίς να συμμεριζόμαστε τις πομπώδεις φράσεις που χρησιμοποιούνται στο δελτίο τύπου του Θερμαϊκού Νέα Πορεία και ίσως την όξυνση που ενδεχόμενα διαπερνά σημεία της ανακοίνωσης την δημοσιεύουμε αυτούσια, συνοδευόμενη από τις σχετικές φωτο:


"Το Μεσημέρι ψήφισε Μαυρομάτη

Με εμφατικό τρόπο έδειξαν οι πολίτες του Μεσημερίου στη σημερινή (14/05/2019) ομιλία του Γιάννη Μαυρομάτη, ποιον θέλουν για δήμαρχο Θερμαϊκού, επιδοκιμάζοντας τα έργα που αλλάζουν εποχή

Στην ομιλία του, ο Γιάννης Μαυρομάτης κατακεραύνωσε τη μείζονα αντιπολίτευση για την άγνοια και την προχειρότητα που αντιμετωπίζουν τον δήμο. «Συνεχώς καταψήφιζαν στο δημοτικό συμβούλιο — όποτε, βέβαια, βρίσκονταν εκεί - όλες τις προτάσεις για τη βελτίωση της ζωή μας: καταψήφισαν το εμβληματικό έργο των Led που ελάχιστοι δήμοι το έχουν στη χώρα και πολλοί προσπαθούν να το πραγματοποιήσουν, καταψήφισαν τη μείωση των δημοτικών τελών, έκαναν ενστάσεις και καθυστέρησαν έργα τα οποία θα μπορούσαν να είχαν ολοκληρωθεί νωρίτερα!».

Το πιο ακατανόητο είναι ότι και σε αυτές τις εκλογές, αντί να συνετιστούν, αντί να ταρακουνηθούν, να πουν τι έκαναν λάθος κι έχασαν με 30% διαφορά - τη μεγαλύτερη ήττα που γνώρισε ποτέ συνδυασμός στην τοπική αυτοδιοίκηση, έρχονται φέτος με τους ίδιους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιό τους, αυτούς που βουλιάξανε τον δήμο μας, τον χρεοκόπησαν και μετά ο κόσμος τους έστειλε σπίτι τους. 24% σε μία νύχτα αύξησε τα τέλη ο τότε αντιδήμαρχος Οικονομικών και τώρα, ενώ κρυβόταν για 4 ολόκληρα χρόνια, είναι ξανά υποψήφιος με τη μείζονα αντιπολίτευση! Είναι δυνατόν; Με τι πρόσωπο ζητάει την ψήφο; Νομίζει ότι οι πολίτες ξεχνούν;"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.