Σε συνέχεια της τελετής λήξης της φετινής διοργάνωσης για τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με δύο θαλάσσια σπορ που συνδυάζουν την άθληση με τη διασκέδαση, άλλη μια ανάλογη ευκαιρία προσφέρεται την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Μια ευκαιρία γνωριμίας με τα αθλήματα του Windsurf και του SUP, μέσω δωρεάν μαθημάτων που προσφέρονται από αντίστοιχο προπονητή, στις εγκαταστάσεις του Active Sport Club Watersports, στην παραλία του Αγγελοχωρίου.

Τα μαθήματα πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε ομάδες των πέντε (5) ατόμων, τηρείται σειρά προτεραιότητας και το πρόγραμμα μαθημάτων έχει ως εξής:

SUP
A group: 11.00 – 12.00
B group: 12.00 – 13.00

WINDSURF
A group: 13.00 – 14.00
B group: 14.00 – 15.00

Για τη συμμετοχή παιδιών απαιτείται:

·      Γονική συναίνεση.
·      Να είναι από 10 ετών (53 κιλά και άνω).
·      Να γνωρίζουν κολύμπι.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στο e-mail:
(όνομα, επίθετο, ηλικία, κινητό, περιοχή και group περιοχής).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 23923 30363 (8.30 – 14.00) και

Active Sport Club Watersports: 6977.347038.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.