Του Νίκου Αστρουλάκη*

Απλά και σταράτα:

1. Η επικεφαλής του Πλεύσης, η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι από τις λίγες εναπομείνασες πολιτικούς στην Ελλάδα που έχει επιβεβαιωμένα τσίπα πάνω της. Θα μπορούσε να έχει πουλήσει την πίστη των Ελλήνων και την ψυχή της (όπως κάνουν άλλοι…) για την καρεκλάρα του Προέδρου Βουλής κάνοντας τα στραβά μάτια στην δοσιλογική κωλοτούμπα του Τσίπρα στο δημοψήφισμα. Δεν το έκανε, αποδεικνύοντας ότι όντως υπηρετεί τον Ελληνικό λαό και έμεινε σταθερή στην αντιμνημονιακές της θέσεις.

2. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι από τα τελευταία κόμματα που συνδέουν την Αριστερά με τον Πατριωτισμό, καθώς είναι ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να κατηγορεί ως ακροδεξιούς και εθνικιστικές όσους διαδήλωναν κατά αυτής.

3. Οι υποψήφιοι της Πλεύσης, όπως φάνηκε στις ευρωεκλογές, δεν αποτελούνται από κομματοκράτες και καριερίστες πολιτικούς, αλλά από άτομα κάθε πτυχής του κοινωνικού και πολιτικού τομέα πχ της τέχνης, των λαϊκών κινημάτων (Κίνημα ΔΕΝ Πληρώνω), του ακτιβισμού και της οικολογίας, της νομικής, της διάσωσης του δημόσιου πλούτου, του συνδικαλισμού, των αγροτών κτλ

4. Μπόνους πόντοι: Η κυρία Κωνσταντοπούλου θα μπορούσε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα πρωθυπουργός, φέρνοντας μια προοδευτική τομή στην Ελληνική ιστορία!

14/06/2019

* Πρωτοετής Φοιτητής Δημόσιας Διοίκησης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.