Σε σημερινή συνέντευξή της στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στον Γιώργο Χουδαλάκη, η Πρόεδρος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνει μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και απαντά στο επίμαχο ερώτημα του δημοσιογράφου αλλά και πολλών πολιτών σχετικά με το ενδεχόμενο συμμαχιών και σύμπραξης με προσωπικότητες και κόμματα.

Απορρίπτει την περίπτωση συνεργασίας με το ΜέΡΑ25 ιδιαίτερα μετά την πρόθεση του επικεφαλής του να συνεργαστεί τόσο με τη ΝΔ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο με την ΛΑΕ και αναγγέλλει πως θα γίνει συνολική εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και η συνολική πορεία ενόψει της μάχης της 7ης Ιουλίου σε συνέντευξη τύπου που προγραμματίζεται για  την επόμενη εβδομάδα.

Καθοριστικός παράγοντας  για ενδεχόμενες συνεργασίες αποτελεί και η θέση της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. Σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται να ξεκινήσει η διαδικασία (νομική & πολιτική) που θα οδηγήσει στην ακύρωση της κατάπτυστης προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Η συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.