Αίτημα προκειμένου να συμμετέχει στο debate των πολιτικών αρχηγών κατέθεσε η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ώρα που η ίδια η τηλεμαχία βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες… «στον αέρα» λόγω τις αδυναμίας των κομμάτων να βρουν νέα ημερομηνία μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην έκτακτη σύσκεψη κορυφής της 30ης Ιουλίου.

Στο αίτημά της η κα Κωνσταντοπούλου, μάλιστα, ζητά να βρίσκονται στο debate και οι κκ Βαρουφάκης και Βελόπουλος, τα κόμματα των οποίων πέτυχαν σημαντικά ποσοστά στις Ευρωεκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρει:

Η Πλεύση Ελευθερίας, που κατεβαίνει στις εκλογές με το συνδυασμό Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζητεί τη συμμετοχή της στην τηλεμαχία με την παρουσία της Προέδρου του Κινήματος κας Ζωής Κωνσταντοπούλου, λόγω του θεσμικού ρόλου που κατείχε στο 3ο τη τάξει αξίωμα της χώρας, καθώς και του ποσοστού που μας ξεχώρισε στις πρόσφατες ευρωεκλογές, με τον χαρακτήρα που δόθηκε σε αυτές από Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση. Το ίδιο επιθυμούμε να ζητήσουμε και για άλλα κόμματα που ξεχώρισαν στις ευρωεκλογές όπως του κου Βαρουφάκη και του κου Βελόπουλου, αν φυσικά επιθυμούν να έχουν εκπρόσωπο.

Η παρουσία μας απέναντι στον κύριο Τσίπρα και στον κύριο Μητσοτάκη, όπως και στους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς, είναι αναγκαία σε αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές για τη χώρα και ελπίζουμε να μην έχουν λόγους να φέρουν αντίρρηση για αυτή.


Με τιμή,

Πλεύση Ελευθερίας - Ζωή ΚωνσταντοπούλουΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.