Τα προβλήματα στην αποκομιδή των κάδων ανακυκλώσιμων απορριμμάτων που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες στο δήμο Θερμαϊκό αλλά και σε γειτονικούς δήμους οφείλονται σε σημαντικά προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Θέρμης.

Το Κέντρο Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών Θέρμης (ΚΔΑΥ) είχε διακόψει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω βλάβης.

Μαθαίνουμε πως τείναι να αποκατασταθεί η βλάβη και άρα τις επόμενες μέρες θα πρέπει να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, εφόσον ολοκληρωθεί η επισκευή του.


Σύμφωνα πάντως με δελτίο τύπου της διοίκησης Θερμαϊκού καλό είναι:
"... οι κάτοικοι, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και τα εμπορικά καταστήματα να επιδείξουν κατανόηση και υπομονή και να αποφύγουν την εναπόθεση ανακυκλώσιμων υλικών στους μπλε κάδους, έως ότου υπάρξει αποκατάσταση της βλάβης. 
Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη σχετικά με το ζήτημα θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση". 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.