Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες στο Σταυρό και τη Νέα Μηχανιώνα.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες της Τετάρτης (26/6), από το λιμένα Σταυρού Θεσσαλονίκης, ένας 80χρονος αλλοδαπός.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα διαπιστώθηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ που προσήλθε στην περιοχή, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, για το θάνατο ενός 84χρονου, εντός του λιμενίσκου της ιχθυόσκαλας της Νέας Μηχανιώνας.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του επαγγελματικού/αλιευτικού σκάφους “ΑΛΜΥΡΑ” ΣΘ 596 Α’, το οποίο ήταν δεμένο στον προβλήτα.

Ο θάνατος του 84χρονου διαπιστώθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ” για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση για το περιστατικό, διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.