Η επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας” και πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Ρόδο, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1) Ώρα 10:30 περιοδεία στο κέντρο της πόλεως Ρόδου και στον πεζόδρομο, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Πολίτες.

2) Ώρα 12:00 Συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο Ρόδου, όπου θα μιλήσει για τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου της “Πλεύσης Ελευθερίας”, και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των Δημοσιογράφων.

3) Ώρα 17:00 προσκαλούνται όλοι οι Πολίτες σε ανοιχτή συνάντηση και συνομιλία με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο ξενοδοχείο Filoxenia Tholos, 19ο χιλιόμετρο Ρόδου-Καμείρου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.