Η Μηχανιώνα φόρεσε τα καλά της χθες το βράδυ (12/6) για να προσφέρει το νέκταρ της επιτυχίας στον πρωταθλητή Ποσειδώνα.

Η οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, γιατί όταν μιλάμε για τοπικό ποδόσφαιρο η λέξη οικογένεια είναι που ταιριάζει, γιόρτασε στη πλατεία της περιοχής την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής μετά από δύο δεκαετίες.

Μια γιορτή που στήθηκε με αρκετό κόσμο της περιοχής να τιμάει με τη παρουσία του, τον Γιώργο Αμανατίδη και τον Βαγγέλη Κόντο, τους συνεργάτες του αλλά και τους ποδοσφαιριστές του. Με τιμητικές πλακέτες σε όλα τα μέλη της ομάδας από τον πρόεδρο του Ποσειδώνα Στέλιο Κάλφα. Φυσικά, στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης τόσο ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης γνωστός φίλος των ερασιτεχνικών ομάδων του Θερμαϊκού, όπως επίσης και ο νέος δήμαρχος του Δήμου Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής που έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα στήριξης στους ανθρώπους του Ποσειδώνα.

Το Epsm24 βρέθηκε στην φιέστα των πρωταθλητών και σας μεταφέρει το κλίμα από αυτή τη γιορτή, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.


πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αληθεύει πως στην εκδήλωση ακουγόταν το "Απολύομαι" στην διαπασών από την Μερσεντές του μαυρομάτη;
    Εδώ οι στίχοι του άσματος:

    Λίγες μέρες μείνανε, μάτια μου γλυκά
    και οι σκοπιές τελειώσανε, τα δάκρυα στεγνώσανε
    Την άλλη Κυριακή παίρνω το χαρτί

    Απολύομαι, απολύομαι
    Απολύομαι, μωρό μου, και τρελαίνομαι

    Φαίνεται απίστευτο, μα είναι αληθινό
    Ετοιμάσου κι έρχομαι, μόνο εσένα σκέφτομαι
    Την άλλη Κυριακή θα `χουμε γιορτή

    Απολύομαι, απολύομαι
    Απολύομαι, μωρό μου, και τρελαίνομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.