Την πρώτη εκλογική μάχη, αυτή των Ευρωεκλογών, η ΠΛΕΥΣΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  την έδωσε καθαρά, με τόλμη, αποφασιστικότητα και σύμπνοια ανιδιοτελών και καθημερινών ανθρώπων. Πολιτών που δεν αποδέχονται την ποδηγέτηση της χώρας μας σ' αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση που έφερε - με την σύμφωνη γνώμη των προθύμων - μνημόνια, εξαθλίωση του λαού, μετανάστευση του καλύτερου δυναμικού μας και υπονόμευση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Αν και πολλοί ήταν αυτοί που προσδοκούσαν στην αποτυχία μας,  λόγω κυρίως της πλήρους ανεξαρτησίας μας (χωρίς χορηγούς και πάτρωνες και δίχως επιδοτήσεις και κρατικές επιχορηγήσεις) και της σχεδόν ολοκληρωτικής φίμωσής μας από τα ΜΜΕ, με τον ενθουσιασμό μας, τη δύναμη όσων αντιστέκονται και την Πρόεδρό μας Ζωή Κωνσταντοπούλου, τους απογοητεύσαμε.
Βγήκαμε μπροστά από κοινοβουλευτικά κόμματα με χρηματοδοτήσεις, που εξαφανίστηκαν από τον εκλογικό χάρτη.

Τώρα μπαίνουμε δυνατά και με περισσή αυτοπεποίθηση στη μάχη των Βουλευτικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Στόχος μας να αλλάξουμε τα δεδομένα. Να ξεμπροστιάσουμε και να ανατρέψουμε ένα διάτρητο, φαύλο και αποτυχημένο πολιτικό σύστημα που ανήγαγε την διαφθορά σε ικανότητα, που θεωρεί την πατρωνία του κεφαλαίου  αναγκαιότητα, που χρησιμοποιεί την διαπλοκή των εξουσιών ως δηλητηριώδη σούπα "δημοκρατίας" και αναγάγει την υποταγή σε ξένες δυνάμεις και την δουλοπρέπεια σε αναγκαία "προσαρμοστικότητα".

Προσωπικά θέτω και πάλι τις δυνάμεις μου στις υπηρεσίες αυτού του σκοπού.
Θα είμαι και πάλι στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα για την πατρίδα και τον λαό της.
Αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της Προέδρου μας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να διεκδικήσω την εκπροσώπηση των πολιτών της Β' Εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης στη νέα Βουλή.
Με γεμίζει πρωτόγνωρη χαρά και αισιοδοξία αυτή η μάχη.

Φίλοι μου, συναγωνιστές μου σας ζητώ να στηρίξετε με όλη σας τη δύναμη την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Μην υποκύψετε στις σειρήνες της ψευτοπόλωσης. Είναι ίδιοι. Το απέδειξαν περίτρανα τα χρόνια των μνημονίων. Γυρίστε τους την πλάτη. Πείτε τους "Ευχαριστώ, δεν θα ξαναπάρω!" 


Σημείωση: Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του κόμματος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, σχετικά με τις συνολικές υποψηφιότητες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.