Σε συνέχεια της πρόσφατης επιτυχίας του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού, με τη διάκριση της αθλήτριας Σοφίας Ράπτη, η οποία κέρδισε μία θέση μεταξύ των οκτώ που απαρτίζουν την Εθνική ομάδα ιστιοπλοΐας στην κατηγορία LASER 4,7, άλλη μία ιδιαίτερα σημαντική έρχεται να προστεθεί στις ήδη πολυάριθμες.

Πολυάριθμες επιτυχίες που σκιαγραφούν την εντατική δουλειά που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ενός αθλητικού Ομίλου στολίδι για τον τόπο, ο οποίος προσφέρει δυνατότητα ενασχόλησης με τη θάλασσα – ένα από τα ομορφότερα στοιχεία της πατρίδας μας – και γνώση της ιστιοπλοΐας, που από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα βοήθησε τον ελληνισμό να απλωθεί στα πέρατα του κόσμου.

Μια γνώση, αλλά και μια αγάπη που έχουν αφομοιωθεί από τους αθλητές του. Αθλητές, όπως ο Πέτρος Κατσαρέας, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την Α' θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Windsurfing Division II, που διεξήχθη στην πόλη Heeg της Β. Ολλανδίας από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2019, γεμίζοντας το Δήμο Θερμαϊκού για ακόμα μία φορά με υπερηφάνεια για τους άξιους ανθρώπους του.

Χαρακτηριστικά δε επισημαίνεται, ότι από τους έντεκα (11) αγώνες που διεξήχθησαν κατάφερε να καταλάβει έξι (6) πρώτες θέσεις, μία (1) δεύτερη και μία (1) τρίτη, ενώ αξίζει να αναφερθούν οι ακόμα δύο ελληνικές συμμετοχές, που οδήγησαν στην κατάκτηση της 2ης θέσης από το Χρήστο Βαλαβάνη και της 4ης από το Στράτο Ευθυβουλίδη, με τους Έλληνες αθλητές να εκπροσωπούν επάξια και να τιμούν τη χώρα σε διεθνείς οργανώσεις.


Λόγοι για τους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ακόμα περισσότερο, βέβαια, στο συντοπίτη Πέτρο Κατσαρέα, στον οποίο ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ευχήθηκε: «όλες οι προσπάθειες και οι θυσίες να αντικατοπτριστούν σε ακόμα περισσότερες νίκες, σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Επιτυχίες που φέρνουν τη δικαίωση σε έναν αγώνα στον οποίο ακλόνητοι συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται η οικογένεια, οι φίλοι και όλοι οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού και οι οποίες μας κάνουν περήφανους, γεμίζοντάς μας ελπίδα για το μέλλον».

*φωτο από Heeg και αρχείου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.