Την Παρακευή 2 Αυγούστου ανοίγουν τις πύλες τους οι εκδηλώσεις ΤΡΥΓΟΣ 2019 με τον μόνιμο συμπαραστάτη των εκδηλώσεων και διαχρονικού φίλου του χωριού της Αγίας Τριάδας, από την εποχή των πασίγνωστων καλοκαιρινών πάρτι της δεκαετία του '60, Πασχάλη Αρβανιτίδη. Ο οποίος υπόσχεται μια ξεχωριστή και  ιδιαίτερα ομορφη βραδιά αφού θα ερμηνεύσει τις αγαπημένες του επιτυχίες.
Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Οικονομείου, στην παραλία της Αγίας Τριάδας με ώρα έναρξης στις 8.30 μμ και με ελεύθερη είσοδο.

Οι γιορταστικές εκδηλώσεις του ΤΡΥΓΟΥ συνεχίζονται το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Αυγούστου με τις Παραδοσιακές Μουσικοχορευτικές Διαδρομές. Θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα από πολλές περιοχές της Ελλάδας καθώς και αυτό του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας. Ώρα έναρξης 8.30 μμ



Ο ΤΡΥΓΟΣ '19 θα ρίξει αυλαία με το μεγάλο λαϊκό γλέντι στην παραλία του χωριού την Δευτέρα 5 Αυγούστου με τον Στέλιο Διονυσίου και το μουσικό σχήμα Trio Mousikanti. 



Την διοργάνωση των εκδηλώσεων έχει ο δραστήριος Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.