Προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων γονέων, γνωστοποιείται ότι στους παιδικούς σταθμούς «ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΛΙΑ» και «ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ» που λειτουργεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θερμαϊκού (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), δεν πραγματοποιούνται κρατήσεις θέσεων ή προεγγραφές παιδιών για το έτος 2019 - 2020, μέσω του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Όσοι γονείς κατοχυρώσουν voucher στις 21 Ιουλίου 2019, ημέρα που πρόκειται να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με τους σταθμούς, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την προβλεπόμενη διαδικασία εγγραφής.

· «ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΛΙΑ»

Τηλέφωνο: 23920 22255
Διεύθυνση: Δημοκρατίας 102, Περαία.

· « ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ»

Τηλέφωνο: 23920 26817
Διεύθυνση: Δημοκρατίας 149, Περαία.


Γραφείο ΔΗ.Κ.Ε.Θ.
Τηλέφωνο: 23920 45371
Διεύθυνση: Πλατεία Ιωάννη Μεταξά, Επανομή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.