Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση κλοπής αναφέρει  φίλη πως συνέβη προχθές το βράδυ σε ξενοδοχείο στην Αγία Τριάδα.
Την αναδημοσιεύουμε, όπως η ίδια την ποστάρισε, γιατί θεωρούμε πως εκτός από τον πληροφοριακό του χαρακτήρα εμπεριέχει χρηστική αξία για ενδεχόμενα μελλοντικά θύματα των συγκεκριμένων (και όχι μόνο) κλεφτών:
Σημερα το βραδυ στις 10μ.μ.- πρωτη φορα στα 25 χρόνια που λειτουργεί το ξενοδοχείο μας-3 μελαμψοι αλλοδαποι που μιλουσαν καλα αγγλικα με τη μεθοδο της απασχολησης αρπαξαν σακο Αμερικανων τουριστών που μολις ειχαν αφιχθεί.
Συγκεκριμενα: Ο πρωτος πηγε στο μπαρ κ ζητησε να αγορασει νερο, ο δευτερος μπηκε μεσα στο σαλονι του ξενοδοχειου κ ζητουσε επιτακτικα νερό ,ενώ ο τριτος προσπαθουσε να ξελυσει το σκοινι με το οποιο ειχαν δεμενες τις αποσκευές τους οι τουριστες. .Εγινε ομως αντιληπτος απο τους γειτονες κ οταν τον ρωτησαν τι κανει εκει ,αυτος απαντησε:"Its mine". Στη συνεχεια ξαναμπηκε στο ξενοδοχειο κ περασε μπροστα μας σαν κύριος με το σακιδιο του τουριστα. Οταν, μετα απο αρκετη ωρα ,ο πελατης μας καταλαβε οτι του λειπει μια απο τις πολλες αποσκευες που ειχε,τοτε οι γειτονες φωναξαν απο τα μπαλκονια οτι ειδαν 3 υποπτους με τον ενα να σκαρφαλωνει στην οροφη του αυτοκινητου.
Αμεσως ο σύζυγός μου μαζί με τον γαμπρο μου εφυγαν με το αμαξι για να τους βρουν.Σταματησαν στο Ακτιο στην Αγια Τριαδα-λιγα μετρα δηλ.απο το ξενοδοχειο ,οπου εκει τους εντοπισαν την ωρα που ανοιγαν τον κλεμμενο σακο. Με μεγάλο ρίσκο, γιατι δεν ηξεραν αν οπλοφορουν ή αν εχουν πανω τους καποιο σουγια ή μαχαιρι ,τους ακινητοποίησαν αρχικα κ στη συνεχεια τους κυνηγησαν στα γυρω στενά.
Στο σακιδιο ο τουριστας δεν ειχε χρηματα ή κατι πολυτιμο,ειχε όμως τα χαπια της καρδιας ,γιατι ακολουθει ειδικη θεραπευτική αγωγή.
Η αστυνομια που ηρθε εγκαιρα ειπε οτι ειναι σεσημασμενοι κ οτι δρουν με παρομοιο τροπο στο δήμο μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
Υ Γ. Περα απο την επικινδυνοτητα του περιστατικου,θα ηθελα να ρωτησω τη δημοτικη αρχή στην οποια ανηκει ο χωρος εκτρωμα που λεγοταν καποτε Ακτιον,τι περιμενει επιτελους για να τον γκρεμισει?Γιατι εκτος απο αντρο εγκληματικών στοιχειων τις νυχτερινες ώρες, δε βλεπω σε τι αλλο εξυπηρετει.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.