Το μουσικό σχήμα "Τα Πάντα Ρει" αποτελεί κατά την ταπεινή μας άποψη τη αξιολογότερη ερασιτεχνική μουσική κομπανία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Με μια σύνθεση που περιλαμβάνει άτομα χαρισματικά και δεξιοτέχνες στα όργανα που παίζουν αλλά και με μια πλειάδα πολύ όμορφων φωνών εντυπωσιάζουν όπου εμφανίζονται.

Τους απολαύσαμε αρκετές φορές σε ποικίλες δράσεις και καταφέρνουν να να μας εκπλήττουν πάντα ευχάριστα αφού καταφέρνουν να παντρεύουν με ένα χαρισματικό τρόπο τη μουσική με τη λογοτεχία (εκπαιδευτικοί γαρ οι περισσότεροι). Έχουν συμμετάσχει σε κοινωνικές, εκπαιδευτικές, πολιτικές - πολιτιστικές δράσεις και projects, σε συνεργασία με σχολεία και συλλόγους της περιοχής, αλλά και άλλους φορείς καθώς και με το πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.

Οι θεματικές ενότητες που παρουσιάζει ποικίλουν: αστρονομία, πολιτική, παιδεία, ιστορία, θάλασσα κ.λ.π.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, στις 20.30, θα έχουμε την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούμε μαζί τους σε μια βραδιά με τραγούδια, κείμενα και μουσικές, αφιέρωμα στον έναστρο ουρανό, στον αγαπημένο μαγικό τόπο, δίπλα στις αλυκές του Αγγελοχωρίου.

Στο Σπιτάκι του Φύλακα της Αλυκής, που ο φίλος Βαγγέλης Μίχος, πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου κατάφερε να το μετατρέψει σε ένα πολιτιστικό τόπο συνάντησης και εκδηλώσεων, εντελώς ιδιαίτερο. Χωρίς ηχητικά μηχανήματα και ντεσιμπέλ, χωρίς φωτιστικά και χωρίς οχλαγωγία, χωρίς σουβλάκια. Αλλά με απέραντο σεβασμό στο οικοσύστημα του υδροβιότοπου, με χαμηλό φωτισμό κεριών, με μπυρίτσες και κρασάκι χωρίς πλαστικά και με πολύ ρομαντισμό.

Φυσικά και θα είμαστε εκεί !!!!


Στο σχήμα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ συμμετέχουν οι:

Σταύρος Καλόστος – φωνή, μπαγλαμάς
Χρήστος Καπράλος – πνευστά, κρουστά
Θεολόγης Καρκαλέτσης - κιθάρα, λαγούτο
Ελένη Ματζάρη – φωνή, επιμέλεια κειμένων
Αθανασία Μπεχλιβάνη - φωνή, ακορντεόν
Στέλλα Σαράφη – κλαρινέτο, κρουστά
Μιχάλης Στεφαδούρος – πιάνο, κρουστά
Νίκος Τριανταφυλλίδης - μπουζούκι
Αντώνης Τσούκας – βιολί
Μαρία Χατζηαγόρου - φλάουτο
Νόπη Χουτούρη – φωνή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.