Μετά την χθεσινή πυρκαγιά στον καταυλισμό των Τσαϊριών, στην Περαία, με την πυρπόληση 25 αυτοκινήτων όλα δείχνουν πως έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία (τουλάχιστον λεκτική) από το νέο Δήμαρχο Θερμαϊκού για την επίλυση του οξυμένου ζητήματος.

Όπως αποκάλυψε ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού Γ. Τσαμασλής, σε επικοινωνία του με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, κάηκαν 25 αυτοκίνητα και άλλα 10 σώθηκαν με την άμεση επέμβασης της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο κάποια ήταν κλεμμένα.

Μάλιστα όπως δήλωσε απειλήθηκε με όπλο (πότε, πού;;) λόγω την θέσης του για άμεση απομάκρυνση του οικισμού. Ζήτησε για άλλη μια φορά παρέμβαση του εισαγγελέα και επιδιώκει την κατάργηση του οικισμού των Ρομά στην περιοχή του Δήμου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.