Από δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πληροφορούμαστε πως εντοπίστηκαν πέντε (5) κλεμμένα οχήματα στον οικισμό των Ρομά στην Περαία.

Τα ανευρεθέντα αυτοκίνητα αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Στο πλαίσιο παροχής συνδρομής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που επιχειρούσε κατάσβεση φωτιάς σε περιοχή της Περαίας, απογευματινές ώρες χθες (27-08-2019), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού εντόπισαν εντός οικισμού πέντε (5) κλεμμένα οχήματα.

Πρόκειται για επιβατηγά αυτοκίνητα από τα οποία είχαν αφαιρεθεί διάφορα μέρη και διαπιστώθηκε ότι έφεραν φθορές, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εκλάπησαν κατά το χρονικό διάστημα από 25/06 έως 26/08 του 2019.

Τέσσερα από τα οχήματα αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών.


Σχόλιο ακτιβιστή: Αυτό αποδεικνύει την ανεπάρκεια ελέγχων της αστυνομικής δύναμης Θερμαϊκού, που προφανώς δεν είχαν προβεί, μέχρι και την πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά, σε κανενός είδους παρέμβαση και έλεγχο στον καταυλισμό, όπου βρέθηκαν προχθές τα κλεμμένα αυτοκίνητα. Που προφανώς είχε δηλωθεί η απώλειά τους - από τους ιδιοκτήτες τους - και θα μπορούσε μια μια απλή αναζήτηση να ευρεθούν πολύ νωρίτερα ..... Δεν ήταν ψύλλοι στα άχυρα ....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.