Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θερμαϊκού ενημερώνει τους δικαιούχους του επιδόματος στέγασης για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθήσει με τη συμπλήρωση του εξαμήνου ισχύος της αίτησης.

Στις 30/9/2019 συμπληρώνεται το εξάμηνο ισχύος των αιτήσεων του Επιδόματος, που εγκρίθηκαν έως και τις 31 Μάρτιου 2019.

Μετά τον ηλεκτρονικό επανέλεγχο των αιτήσεων θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
  • Για τις αιτήσεις εκείνες, για τις οποίες διαπιστωθεί ότι εξακολουθούν να πληρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις του προγράμματος, η αίτηση θα ανανεωθεί αυτόματα για έξι ακόμα μήνες.
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν σχετικά με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Όσοι εξ αυτών έχουν αλλαγές στη σύνθεση του νοικοκυριού τους σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο (ενδεικτικά: τέλεση γάμου, γέννηση τέκνου κλπ.), οι οποίες δεν προκύπτουν μέσα από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις, μπορούν εντός του Σεπτεμβρίου να ανακαλέσουν την αίτηση και να υποβάλουν νέα.
  • Για τις αιτήσεις εκείνες, για τις οποίες διαπιστωθεί ότι ΔΕΝ πληρούνται πλέον οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος (ενδεικτικά: λήξη περίοδος ισχύος του ηλεκτρονικού μισθωτηρίου, αλλαγή σύνθεσης νοικοκυριού, αλλαγή των εισοδημάτων ή περιουσιακής κατάστασης του νοικοκυριού), οι αιτήσεις δεν θα ανανεωθούν αυτόματα.
Στους δικαιούχους θα αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σχετική ενημέρωση, ενώ όσοι επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση το Σεπτέμβριο του 2019.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Για να μη χαθεί κάποιος μήνα επιδότησης, η νέα αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί και να εγκριθεί έως τη Δευτέρα 30/9/2019.

Η ανωτέρω διαδικασία πρόκειται να ακολουθείται στο τέλος κάθε μήνα για τις αιτήσεις του Επιδόματος Στέγασης, για τις οποίες λήγει το εξάμηνο ισχύος (π.χ. αιτήσεις, οι οποίες εγκρίθηκαν έως 30/04/2019, η ανανέωση/ακύρωση θα γίνει τον Οκτώβριο του 2019 κ.ο.κ.).

Οι πολίτες θα πρέπει να παρακολουθούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει, μέσω της οποίας θα λάβουν ενημέρωση για την πορεία της αίτησης τους και τυχόν δικές τους ενέργειες σε περίπτωση μη αυτόματης ανανέωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία όπου έγινε η αρχική αίτηση.

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θερμαϊκού
E-mail : kkthermaikos@gmail.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.