Στα θετικά του νέου δημάρχου θα πρέπει να καταλογιστεί η συνάντηση που είχε, μετά από πρωτοβουλία του, με τους επικεφαλής των συνδυασμών που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Τσαμασλής ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στον καταυλισμό των Ρομά και τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί. Δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα λεπτομέρειες του σχεδίου που έχει προκριθεί για την απομάκρυνσή των Ρομά, ούτε όμως υπάρχει σχετική δήλωση από τους αρχηγούς των παρατάξεων, συνολικά ή μεμονωμένα.

Την σύσκεψη απασχόλησε και το ζήτημα των τροποποιήσεων των δρομολογίων του ΟΑΣΘ και η εξυπηρέτηση κατοίκων  πόλεων του Δήμου από νεοδημιουργημένες γραμμές του ΚΤΕΛ, όπως ήδη έχει εξαγγελθεί.
Ούτε γι' αυτό το ζήτημα υπήρξε συγκεκριμένη τοποθέτηση των επικεφαλής αλλά ούτε του δημάρχου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Γιάννης Μαυρομάτης, Θεόδωρος Τζέκος, Γιώργος Χατζηβαλάσης, Νίκος Παράσχου, Κωνσταντίνα Μώραλη και Δημήτρης Καπλάνης και η συζήτηση (σύμφωνα με το δελτίο τύπου της διοίκησης) πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας απ’ όλες τις πλευρές.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Μα Καλαμίδα, πήγαν "υπέρ Πίστεως"! Το ζήτημα είναι σε τι πίστευαν τα φουκαριάρικα...

      Διαγραφή
  2. Κουίζ για μαυροματικούς που περνιώνται ακόμα για αετοί.
    Η ερώτησή μας: "Γιατί πήγε ο μαυρομάτης στην συνάντηση;".
    1. Για να νοιώσει έστω και λίγο στα παλιά λημέρια πως είναι υπολογίσιμος.
    2. Νόμισε πως πήγε σε άτυπο διαγωνισμό για μουστάκες (με κύριο αντίπαλο τον καπλάνη).
    3. Αποθύμησε αυτόν που του ΄φαγε το δημαρχηλίκι και πήγε να δει πως θα λύσει το πρόβλημα ο τσαμασλής, κάτι που ο ίδιος δεν κατάφερε. (By the way, θυμάται κανείς να έκανε ο μαυρομάτης ποτέ σύσκεψη με τους άλλους αρχηγούς παρατάξεων για ένα τέτοιο θέμα;).
    Και κάτι ακόμα: Ξέρει άραγε κανείς τι απέγινε εκείνη η πολύπαθη γρατσουνισμένη μαύρη μερσεντές (πάντα μερσεντές για τον δήμαρχο, ως θέμα εκ των "ουκ άνευ", δεν το συζητάμε…), που προφανώς παραδόθηκε γυαλισμένη και με καινούργια λάστιχα, αλλά δεν εμφανίζεται στην γνωστή "ειδική" θέση μπροστά στο Δημαρχείο (έστω κι΄αν υπάρχει σήμανση για απαγόρευση στάθμευσης και δυσκόλευε την κυκλοφορία…);
    Το τι κερδίζει το αετόπουλο για την σωστή απάντηση, θα το πούμε αφού δούμε πόσο συνεργάζεται ο αρχηγός του με τον τσαμασλή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.