Η προστασία και η ασφάλεια των αθλητών, αλλά και του κοινού αποτελεί πρώτιστο μέλημα και αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια η νέα Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού.

Ήδη, κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, και τον Αντιδήμαρχο, Παναγιώτη Τροκάνα, έχουν ξεκινήσει τον έλεγχο των αθλητικών χώρων, των παιδικών χαρών και, γενικότερα, των χώρων αναψυχής με σκοπό την πλήρη εναρμόνισή τους με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

«Η ανάγκη αυτών των ελέγχων κρίνεται επιτακτική, γι’ αυτό και έχουμε ξεκινήσει την αξιολόγηση, την συντήρηση και, όπου κριθεί απαραίτητο, την προμήθεια των απαραίτητων υλικών, που θα καταστήσουν όλους αυτούς τους χώρους ασφαλείς για το κοινό, αλλά, κυρίως για τα παιδιά μας», επισημαίνει ο Δήμαρχος.

Αρχής γενομένης από την επίσκεψη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αινείας» και στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Νέας Μηχανιώνας, ο κ. Τσαμασλής συνομίλησε με τις διοικήσεις του Αθλητικού Συλλόγου «Ποσειδών» στα τμήματα της γυναικείας Πετοσφαίρισης και του αντρικού τμήματος Ποδοσφαίρου και τόνισε πως «οι έλεγχοι αυτοί βασίζονται σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Οφείλουμε να ολοκληρώσουμε σύντομα το μεγάλο αυτό κεφάλαιο που λέγεται ΑΣΦΑΛΕΙΑ των αθλητών».

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η συντήρηση των χώρων αθλητισμού, των παιδικών χαρών και η διατήρηση της ασφάλειας σε χώρους αναψυχής αποτελεί ευθύνη των δημοτικών αρχών.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Το άρθρο αδικεί τον μαυρομάτη. Και ο μαυρομάτης έκανε ελέγχους και μάλιστα πολλούς. Έλεγχε συνεχώς αν πάρκαρε σωστά και στην ειδική θέση την "ουκ άνευ" γρατσουνισμένη μερσεντές, όσο ήταν δήμαρχος και την οδηγούσε (περασμένα μεγαλεία...).
    Παραδόξως όμως αν και έκανε τόσους ελέγχους, δεν διεπίστωσε ποτέ κανένα πρόβλημα αν η "ουκ άνευ" του, παρεμπόδιζε την κυκλοφορία στο σημείο εκείνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.