Η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνήγορος της οικογένειας Λημναίου, μετά την αποτροπή χθες, 18/9/2019, της διενέργειας του παράνομου πλειστηριασμού της πρώτης και μόνης κατοικίας της οικογένειας Λημναίου, στο Μαραθώνα, όπου ζει η οικογένεια χωρίς θέρμανση και με πενιχρά εισοδήματα, διατύπωσε το ακόλουθο ερώτημα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, μετά την χθεσινή ανάρτησή του πως παρενέβη προσωπικά για να σταματήσει ο πλειστηριασμός: 
«Προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Α.Γεωργιάδη:  
Αν ο πλειστηριασμός σταμάτησε με παρέμβασή του και όχι από τις προσπάθειές μας, τον ευχαριστούμε και τον ρωτώ δημόσια: θα παρεμβαίνει σε κάθε πλειστηριασμό α’ κατοικίας από εδώ και στο εξής ή αποδέχεται μ´αυτή του την κίνηση τους υπόλοιπους πλειστηριασμούς α’ κατοικίας των ελλήνων πολιτών;
Ζωή Κωνσταντοπούλου Επικεφαλής Πλεύσης Ελευθερίας Συνήγορος οικογένειας Λημναίου»

Και επειδή αρκετοί σχολιασμοί υπήρξαν για τις ενέργειες που έγιναν προκειμένουν να αποφευχθεί άλλη μια πράξη βαρβαρότητας εναντίον μιας κατατρεγμένης οικογένειας βιοπαλαιστών, με βάση την παράνομη κι αντισυνταγματική πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση και συνεχίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Μάλιστα εναντίον της παράνομης αυτής πλατφόρμας έχει προσφύγει η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με την Πρόεδρό της Ζωή Κωνσταντοπούλου και το νομικό επιτελείο της και η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει από το Συμβούλιο Επικρατείας στις 26 Νοεμβρίου.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.