Ο αγώνας δρόμου με στόχο να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για τη μετάβαση της μικρής Αθηνάς στο Ανόβερο και την πραγματοποίηση του καθοριστικού χειρουργείου της συνεχίζεται με ενθουσιασμό από την οικογένεια και όλους τους φίλους στον Θερμαϊκό.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η 6η του Οκτωβρίου ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που θα καλύψει το κόστος του χειρουργείου.

Οι αριθμοί των λογαριασμών που μπορεί ο καθένας μας να καταθέσει τη συνεισφορά του για την αποκατάσταση της υγείας της Αθηνούλας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ::5267-090813-701
ΙΒΑΝ: GR 04 0172 2670 0052 6709 0813 701


💚Κωδικός swift / BIC PIRBGRA για καταθέσεις από εξωτερικό)

ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ :ΥΠΕΡ ΕΡΆΝΟΥ
Δικαιούχος :Κουπατσιαρη Ηλεκτρα


Μετά την προσφορά από τον σύλλογο Π.Ο.Σ.Π Περαίας που έστησε τον κουμπάρα της αγάπης στην γενέθλια μέρα της Περαίας, ολοήμερο πάρτι ανακοινώθηκε για την Κυριακή 29/9 στο ΚΑΠΠΑ με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον ευγενικό σκοπό.




Η σχολή χορού Κατερίνα Κοτρίδου με της στήριξη της αντιδημαρχίας πολιτισμού του δήμου Θερμαϊκού μας προσκαλούν σε ένα ολοήμερο πάρτυ με παράλληλες δράσεις και μαθήματα για γονείς και παιδιά!!
Χορός, τραγούδι, θέατρο, παιχνίδι θα γεμίσουν δημιουργικά την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 και ώρα 11:00-20:00.
Επαγγελματίες της περιοχής θα παρέχουν δωρεάν μικρογεύματα για τους επισκέπτες μας!
Στον χώρο θα βρίσκονται διασώστες του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. !

Παράλληλα για την ίδια ημέρα (Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου από τις 10.30 το πρωί) η οικογένεια της Αθηνούλας μας καλεί να βοηθήσουμε συμμετέχοντας στην φιλανθρωπική εκδήλωση, στο Theros cafe bar στην παραλία Περαίας.

Ας γεμίσουμε το κουτί αγάπης της μικρής Αθηνάς , το οποίο θα βρίσκεται στο χώρο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.