Οι ακτιβίστριες εισέβαλαν σε κοτέτσι στη Χιρόνα της Ισπανίας και διαχώρισαν τις κότες από τους κόκορες, προκειμένου τα θηλυκά να μην βιάζονται από τα αρσενικά.

Οι ακτιβίστριες έχουν συγκροτήσει την ομάδα «Almas Veganas» («Ψυχές Χορτοφάγες») και πραγματοποιούν καταδρομικές επιθέσεις στα κοτέτσια για να σώσουν τις κότες που βιάζονται από τους κόκορες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι ακτιβίστριες ισχυρίζονται πως «οι όρνιθες πάντα να προσπαθούν να ξεφύγουν. Μερικές φορές τραυματίζονται σοβαρά και από τα νύχια των πετεινών».

Οι ακτιβίστριες ανέφεραν ότι στήριξαν την απόφασή τους στην «έννοια της συγκατάθεσης» και πρόσθεσαν ότι «οι όρνιθες είναι γενετικά τροποποιημένες για να τους κάνουν να βάζουν περισσότερα αυγά», σημειώνοντας ότι θέλουν να εμποδίσουν την αναπαραγωγή τους.


πηγή
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.

Back To Top