Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Θερμαϊκού για την περίοδο μέχρι και το τέλος του τρέχοντος έτους.
Οι διαλέξεις σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα, από αξιόλογους στον τομέα του επιστήμονες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στο 2ο Γυμνάσιο Περαίας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
Η έναρξη θα γίνει αύριο Τετάρτη με εισηγητή τον Γεώργιο Παυλίδη, καθηγητή Ψυχολογίας και Μαθησιακών Δυσκολιών και με θέμα: "ΔΕΠΥ: Προβλήματα συμπεριφοράς και μάθησης στο σπίτι και στο σχολείο".
Τα μαθήματα θα ξεκινούν στις 18:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.