Ο τίτλος της ανάρτησης αποτελεί τοποθέτηση χρήστη του διαδικτύου ο οποίος σχολιάζει την αποκάλυψη της εφημερίδας Documento για τον "μυστήριο" θάνατο άλλου ενός βασικού μάρτυρα στην υπόθεση με το ναρκόπλοιο "Noor1".

Πριν περάσουμε στους εύστοχους σχολιασμούς που έκαναν οι θαμώνες του twitter, μετά την γνωστοποίηση ότι υπάρχει και ένατος νεκρός μάρτυρας της δυσώδους ιστορία με το πλοίο του Μαρινάκη το οποίο μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνη, να κάνουμε μια απλή ερώτηση.

Ερχεται στην επιφάνεια ότι 9 άνθρωποι οι οποίοι εμπλέκονται σ' αυτή την ιστορία έχασαν την ζωή τους και όλοι τους με "περίεργο" τρόπο. Είναι δυνατόν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ να κωφεύουν σε όσα αποκαλύπτονται;

Εδώ Καναδός αρχιμπάτσος χαρακτηρίζει μυστηριώδη τον τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή του ο τελευταίος νεκρός, βασικός μάρτυρας στην δίκη Κωνσταντίνος Καζινάκης.
Οι "δικοί" μας δημοσιολόγοι θεωρούν τόσο ανούσια αυτή την αποκάλυψη που απαξιούν να την ανακυκλώσουν;
Εχει ξανασυμβεί στα δικαστικά χρονικά, 9 μάρτυρες σε μια δίκη να χάνουν την ζωή τους πριν αυτή πραγματοποιηθεί;

Πάντως οι χρήστες του twitter γράφουν αυτό που όλοι σκεπτόμαστε. Δεν απουσιάζουν φυσικά και οι ευρηματικές ατάκες καθώς και η καυστική ειρωνεία με αναφορά στην δικαστική κατάληξη αυτής της ιστορίας:


















πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.