Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στα Καλύβια Αττικής, όπου τέσσερις άνδρες πακιστανικής καταγωγής έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις που προκάλεσε αυτοσχέδια σόμπα υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις νεαροί Πακιστανοί, ηλικίας από 25 έως 40 ετών, έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τετάρτης, από τη συσκευή που χρησιμοποίησαν για να ζεσταθούν. Ο ένας έχει ταυτοποιηθεί, ενώ σημειώνεται πως οι δύο εξ αυτών εργάζονταν στην πτηνοτροφική μονάδα όπου άφησαν και την τελευταία τους πνοή.

Οι τέσσερις άνδρας, την Τετάρτη, πριν κοιμηθούν, έσβησαν τη σόμπα, από την οποία όμως υπήρχε διαρροή γκαζιού με συνέπεια να εισπνεύσουν το αέριο κατά τη διάρκεια του ύπνου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Το πρωί της Παρασκευής ένας άλλος υπάλληλος της πτηνοτροφικής μονάδας βρήκε νεκρούς τους άτυχους άνδρες.
πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.