Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα το Χριστουγεννιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μηχανιώνας.

Έλαβαν μέρος δεκαέξι νεαροί σκακιστές που για πρώτη φορά ήρθαν σε επαφή με το αγωνιστικό μέρος τους πνευματικού αυτού αθλήματος, οι περισότεροι των οποίων είναι σε τμήματα εκμάθησης σκακιού του συλλόγου.

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Κρεμμύδας Αλέξανδρος, δεύτερος ο Ιακωβίδης Όθωνας και τρίτος ο Τζούμας Παντελής.

Την βράβευση των νικητών έκαναν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Λίτσα Χάκη και η προπονήτρια του σκακιστικού τμήματος Νεφέλη Ιβάνοβιτς.

Παρόντες στην διοργάνωση, εκτός των γονέων που παρίσταντο και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το τουρνουά, ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Μηχανιώνας κ. Μακρίδης Αθανάσιος και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Σάκης Δασκαλάκης.

Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι συνήθως παρόντες σε ανάλογες εκδηλώσεις εκπρόσωποι της Διοίκησης, αν και το τουρνουά ήταν ενταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Θερμαϊκού.








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.