Το Σάββατο 21 Δεκέμβριου στις 19΄00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Θερμαϊκού η πρώτη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ. Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Περαίας, το ΔΗΠΠΑΚΥΘ ,την Αντιδημαρχία ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, καθώς και την ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Περαίας.

Η οδός Αμπελοκήπων πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους φίλους που ανταποκρίθηκαν με πολύ χαρά στο κάλεσμα του Δήμου.


Τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι αργά το βραδύ, ο Άγιος Βασίλης περίμενε εκεί για να αγκαλιάσει τους μικρούς μας φίλους και να διαβάσει τα γράμματα που του είχαν ετοιμάσει, γεμίζοντας τους με δώρα και πολλές εκπλήξεις .

Ξυλοπόδαροι και ξωτικά δημιούργησαν μια άκρως εορταστική διάθεση σε όλο τον κόσμο. Σύσσωμη η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής έδωσαν ευχές για όμορφα Χριστούγεννα και ένα δημιουργικό νέο έτος .

Η μουσική δρόμου με χαρμόσυνα χριστουγεννιάτικα ακούσματα από το Πυθαγόρειο ωδείο Περαίας ,η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου , το σύνολο κρουστών "κρούσματα", κάλαντα από τον ΠΟΣΠ ΠΕΡΑΙΑΣ καθώς και τα κάλαντα του κόσμου από το ΠΑΝΘΕΡΜΑΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ανέβασαν την διάθεση και το κέφι του κόσμου στα ύψη μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Η πρώτη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στον Δήμο Θερμαϊκού είναι πλέον γεγονός. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.