Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύεται τον τελευταίο ενάμιση μήνα, θέλησε να καθησυχάσει τους φίλους του και τα κατάφερε με μήνυμα στο facebook.

Είναι γνωστό ότι ο Θάνος Μικρούτσικος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Είναι, επίσης, γνωστό ότι το αντιμετωπίζει μ' ένα εξαιρετικό θάρρος.

Το ίδιο κάνει και τον τελευταίο ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "μ' έναν ανόητο πυρετό που επιμένει" όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο ίδιος.

Ο μουσικοσυνθέτης που μας έχει χαρίσει τόσα και τόσα μουσικά διαμάντια "εμφανίστηκε" στο facebook για να μας καθησυχάσει.

Ιδού, τι έγραψε: "Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. “Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι” που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ".



Κράτα γερά, Θάνο...

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.