Το σύστημα πυραύλων ordad-15 των Ιρανικών ενόπλων δυνάμεων 
Οι ΗΠΑ δεν θα τολμήσουν να χτυπήσουν 52 στόχους στο Ιράν, όπως είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump , δήλωσε ο Ιρανός στρατιωτικός διοικητής Αμπμπαραχίμ Μουσάβι.

"Κατά τη διάρκεια πιθανής σύγκρουσης στο μέλλον, η οποία αμφιβάλλω ότι θα έχει το θάρρος να κάνει, θα καταστεί σαφές σε ποια θέση θα συνδέονται αυτά τα αριθμητικά στοιχεία-5 και 2", ανέφερε σύμφωνα με το IRIB.

Νωρίτερα, ο Trump υποσχέθηκε να χτυπήσει "γρήγορα και σκληρά " 52 στόχους στο Ιράν αν οι Αμερικανοί δεχθούν επίθεση. Οι απειλές ήρθαν όταν στο Ιράν ορκίστηκαν να εκδικηθούν για το θάνατο του στρατηγού της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς Kassem Suleimani

Τα ξημερώματα της 3ης Ιανουαρίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξήγαγαν μια επιχείρηση κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης εναντίον του διοικητή της ελίτ στρατιωτικής μονάδας του Ιράν, των ειδικών δυνάμεων των Κούντς, Στρατηγού Kassem Suleimani, και του αναπληρωτή Αρχηγού της ιρακινής Σιιτικής πολιτοφυλακής Abu Mahdi al-Muhandis, οι οποίοι πιστεύεται ότι εμπλέκονται στην επίθεση στην Αμερικάνικη Πρεσβεία στη Βαγδάτη στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

https://ria.ru/20200105/1563123665.html




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.