Τα σκήπτρα του καρναβαλιού διεκδικεί φέτος η Επανομή με τη νυχτερινή Παρέλαση, που ετοιμάζεται πυρετωδώς από την Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και την Κοινότητα Επανομής.

Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι από όλο το Νομό Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος το νέο πάρκο της πόλης για να παρακολουθήσουν την παρέλαση τόσο του Βασιλιά Καρνάβαλου και των αρμάτων του, όσο και των ομάδων και των συλλόγων που συμμετέχουν.

Με κέφι, χορό, χιούμορ και καλή διάθεση καλείστε όλοι το βράδυ της Κυριακής, 1 Μαρτίου, και ώρα 8 μ.μ. να διασκεδάσετε στο «επανομίτικο καρναβάλι», που σατιρίζει με τον δικό του, ιδιότυπο, τρόπο ανθρώπους και γεγονότα, που μονοπώλησαν την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα.

«Επενδύουμε στον πολιτισμό και μέσω της διοργάνωσης του καρναβαλιού, που κρατάει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Η Επανομή θα βρίσκεται και φέτος στο επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καταστηματάρχες, αλλά και τους απλούς πολίτες που στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας για διατήρηση και εμπλουτισμό αυτού του εθίμου», επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., Δημήτρης Πασχαλιάς.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.