Μεγάλη εκδήλωση με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης» διοργανώνεται από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Θερμαϊκού και το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα.

Κύριος στόχος της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 
Παρασκευή 06 Μαρτίου και Σάββατο 07 Μαρτίου 2020 στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας, όπως η οστεοπόρωση, και περιλαμβάνει το παρακάτω πρόγραμμα:

· Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες. Οι μετρήσεις θα γίνουν την Παρασκευή 06/03/2020, ώρες 17:00΄ έως 20:00΄ και το Σάββατο 7/03/2020, ώρες 09:00΄ έως 12:00΄.

· Το Σάββατο 07 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:30΄ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με την εξής δομή:

«Τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση», Συμεωνίδης Αθανάσιος, Γενικός Ιατρός, Δ/ντης Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας

«Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα», εκπρόσωπος συλλόγου Σκελετικής Υγείας, ¨Πεταλούδα¨.

Ταυτόχρονα θα γίνεται και η διάγνωση των αποτελεσμάτων.

Πληροφορίες για ραντεβού στα τηλέφωνα: 2392024356, 2392024034 από 8:00 έως 15:00 με υπεύθυνη επικοινωνίας την κα Παπακωνσταντίνου Χάιδω, υπεύθυνη ΚΕΠ Υγείας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.