Ενα, εκ των τέσσερων παιδικών τμήματων του ΠΟΣΠ έλαβε μέρος στο Παιδικό & Εφηβικό Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών «Σαραρίμ 2020» Βορεάδες Χορευτικός Όμιλος Καλαμαριάς!

Τα παιδιά μας το χάρηκαν ιδιαίτερα μιας και έλαβαν μάλιστα και την πρώτη θέση🥇💜 μεταξύ των συμμετεχόντων από την πρωτότυπη ψηφοφορία με κριτές τα παιδιά των υπολοιπών χορευτικών τμημάτων!!!

Ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας, ένας ζωντανός οργανισμός εδώ και 28 χρόνια παρουσιάζει με πραγματική περηφάνεια εκτός από τα τμήματα ενηλίκων, ένα πλούσιοτατο παιδικό φυτώριο όλων των ηλικιών.
Δε σταματάμε όμως εδώ...
Συνεχίζουμε με ζήλο και αγάπη για αυτό που κάνουμε, υπεύθυνα και πάντα με σεβασμό στην παράδοση!

Θερμά συγχαρητήρια στον Χορευτικό Όμιλο Καλαμαριάς "Βορεάδες", το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Χορόδιδασκάλο Κο Ανδρέα Παμπουκίδη για την ΑΨΟΓΗ διοργάνωση αλλά προπαντώς για την ζεστή τους φιλοξενία!!!

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδάκια μας, σε όλους τους γονείς που είναι τόσα χρόνια ειναι δίπλα μας, την υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων κα Natalia Sougioultzi της οποίας το έργο είναι κάτι παραπάνω από εμφανές εδώ και δύο δεκαετίες, τον νέο μας χορόδιδάσκαλο Κο Giorgos Melas που έγινε αμέσως μέλος της παρέας και ένιωσε τι σημαίνει ΠΟΣΠ καθώς και την κα Eleonora Koltsiaki που ήταν μαζί μας τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μας λείπει αλλά ξέρουμε ότι μας σκέφτεται πάντα με Αγάπη!

Και εις άλλα με υγεία!





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.