Άλλο ένα ανησυχητικό περιστατικό είχαμε χθες βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δυο ομάδες αλλοδαπών ατόμων σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή του Διοικητηρίου, κρατώντας στα χέρια αιχμηρά αντικείμενα και μαχαίρια ήρθαν στα χέρια και από την άγρια συμπλοκή προέκυψαν και τραυματισμοί ατόμων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και οι συνθήκες του περιστατικού ερευνώνται.

22χρονος νεκρός έπειτα από συμπλοκή σε δομή φιλοξενίας


Ένας Αφγανός, 22 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από μαχαιριές που δέχτηκε σε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στη δομή φιλοξενίας του Σκαραμαγκά. Παράλληλα, τραυματίστηκε ένας 18χρονος Ιρανός, που διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

πηγή 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.