Στο επίσημο site των εορτασμών του 2021, των 200 χρόνων από την επαντάσταση του 1821, που χρίστηκε ως επικεφαλής από τον Μητσοτάκη η Γιάννα Αγγελοπούλου, υπήρξε μια ανάρτηση, όπου χαρακτηρίζονταν οι δικτάτορες της χούντας ως ”Ηγεσία του Κράτους, Αρχηγοί κυβερνήσεων”.

Το ίδιο συμβαίνει και με δοσίλογους γερμανοτσολιάδες συνεργάτες των Γερμανών.

Όπως ήταν επόμενο θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε στα social media, με αποτέλεσμα η Οργανωτική Επιτροπή αναγκάστηκε να κατεβάσει τις λέξεις ΗΓΕΣΙΑ και Κυβέρνηση από τη στυγνή δικτατορία της επταετίας.

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του απαράδεκτου λογοτύπου της κορδέλας, που ορθώς βρέθηκε στο στόχαστρο των σκεπτομένων πολιτών, όπως και το περίφημο βίντεο-μανιφέστο της Αγγελοπούλου.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.