Πιστεύουμε πως  ικανοποιημένος έμεινε ο συγγραφέας Σάκης Σερέφας από την θεατρική απόδοση των έξι μονόπρακτών του, από τον χαρισματικό ερασιτεχνικό θίασο των Φύρδην - Μίγδην, χθες το βράδυ στο κατάμεστο ΚΑΠΠΑ, στην Περαία.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, δεόντως ψυχαγωγούμενοι, φορτωμένοι με πολλαπλά συναισθήματα και αφού γέλασαν με την ψυχή τους έφυγαν οι θεατές της παράστασης.




Ο ερασιτεχνικός θίασος από την Αγία Τριάδα  
μας εκπλήσσει ευχάριστα σε κάθε νέα του προσπάθεια, αφού καταφέρνει να ανεβάζει επίπεδα στην ερμηνεία ρόλων των ηθοποιών του, αλλά κυρίως με την επιλογή και το στήσιμο των θεατρικών παραστάσεων.


Αφοριστικά να πούμε πως όσοι δεν είδαν τις "ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ" απλά έχασαν και ότι ελπίζουμε να παρουσιαστεί και άλλες φορές η παράσταση τουλάχιστον στον Δήμο Θερμαϊκού, για να μπορέσουν να την απολαύσουν οι χθεσινοί απόντες.



Ήταν σημαντική για τους θεατές επίσης η παρουσία του θεατρικού συγγραφέα, ποιητή, λογοτέχνη και Σαλονικιού Σάκη Σερέφα, που γοήτευσε με την απλότητα και τις αυτοσαρκαστικές πινελιές του, κατά την απονομή τιμητικής πλακέτας που του επιδόθηκε ως αναγνώριση για το συνολικό του έργο που βρίθει πολλαπλών βραβείων και διακρίσεων.

Η πρότασή του για ετήσια βράβευση σε διακεκριμένους δημιουργούς ανήμερα του "Ασώτου" νομίζουμε πως θα πρέπει να υιοθετηθεί από την δοίκηση του Δήμου και ίσως δημιουργηθεί ένας νέος πολιτιστικός θεσμός στον τόπο.

Κατά τα άλλα είναι μάλλον φαίνεται αναπόφευκτο κοντά στον βασιλικό να ποτίζεται και η γλάστρα κάθε φορά. Να συστήσουμε σε όσους κατά συνήθεια ψάχνουν να απευθύνουν ανούσιους συνήθως χαιρετισμούς  να παραμένουν σιωπηλοί θεατές και να μην επιζητούν την προβολή της παρουσία τους. 








* Οι φωτο από Christos Siampalis 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.