Σε λιντσάρισμα ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο "Ερύθα" προχώρησαν μετά τις 2 το μεσημέρι πολίτες που κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης και της πορείας που ακολούθησε στην Αστυνομία.

Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Τζούμας στο Ράδιο "Αλήθεια" οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωματία που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί και έβαλαν κατά αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί 3 αστυνομικοί, ενώ με επέμβαση αξιωματούχου στη Δ/νση Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα αυτήν την ώρα φαίνεται ότι έχουν ηρεμήσει.



Επίθεση των ΜΑΤ με πλαστικές σφαίρες - Τραυματισμοί πολιτών σε Λέσβο


Δεν άργησε να εκδηλωθεί η αστυνομία και με τις ευλογίες της κυβέρνησης ξεκίνησε να πυροβολεί στον κόσμο με τις πλαστικές σφαίρες που πρόσφατα προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία.

Ο βληθείς είναι κάτοικος στη Λέσβο.
πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.