Ο πρωινός περίπατος στην υπέροχη διαδρομή Αγία Τριάδα έως την Περαία, που κάνουν καθημερινά πολλοί συνδημότες μας, μετατράπηκε σε εφιάλτη για έναν άνδρα.

Μία από τις αγέλες που κινούνται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου μπροστά από το κάμπινγκ, για άγνωστο λόγο και χωρίς να προκληθούν, επιτέθηκαν σε άνδρα. Του έσκισαν τη φόρμα και δάγκωσαν τον δεξιό μηρό του.

Έντρομος και με βοήθεια άλλων περιπατητών απομακρύνθηκε.
Είναι πλέον ένα φαινόμενο που δεν είναι σπάνιο. Πολλάκις έχουν υπάρξει επιθέσεις από αδέσποτα σε δημότες μας. Δεν είναι σπάνια τα περιστατικά που λαμβάνουν πρώτες βοήθειες και υποβάλλονται σε αντιλυσσικούς εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας.

Θα πρέπει κάτι ουσιαστικό να γίνει. Ας το δει από κοντά ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ κ. Αντώνης Ζαβέρκος.

Είναι πολύ δυσάρεστο να φοβούνται να περπατήσουν οι κάτοικοι στην καταπληκτική διαδρομή που διαθέτει ο Δόμος Θερμαϊκού, δίπλα στην παραλία, εξαιτίας του πλήθους των αδέσποτων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.