Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε διαγραμμένα αρχεία, βίντεο και φωτογραφίες από κάρτα μνήμης με δωρεάν λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων. Διαγράφηκαν τυχαία δεδομένα από κάρτα μνήμης; Μην αποθηκεύετε νέα δεδομένα σε αυτό, κατεβάστε δωρεάν το Free Eassos Recovery και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πάρετε τα δεδομένα πίσω.

Κατά λάθος διαγραμμένα αρχεία από την κάρτα μνήμης

Οι κάρτες μνήμης παρέχουν μια λύση αποθήκευσης δεδομένων για διάφορες ψηφιακές συσκευές, όπως ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, μονάδα δίσκου στυλό κλπ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση εικόνων, μουσικής, βίντεο, εγγράφων, εφαρμογών, παιχνιδιών, . Η κάρτα μνήμης είναι ένας γενικός όρος, διότι μπορεί να έρθει σε διαφορετικούς τύπους, μέγεθος και χωρητικότητα, για παράδειγμα, κάρτα SD, κάρτα TF, κάρτα μίνι SD, κάρτα SDHC, κάρτα CF και πολλά άλλα.

Κάθε λίγο καιρό, μπορείτε να διαγράψετε ακούσια αρχεία από μια κάρτα μνήμης πριν τα δημιουργήσετε με επιτυχία. Εκτός από τυχαία διαγραφή αρχείων, υπάρχουν πολλές άλλες αιτίες απώλειας δεδομένων κάρτας μνήμης, για παράδειγμα, ακατάλληλη αφαίρεση κάρτας μνήμης, μορφοποίηση, ιός, μονάδα RAW, κακοί τομείς και παρόμοια.

Πως να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία από την κάρτα μνήμης

Είναι δυνατή η ανάκτηση δεδομένων από κάρτα μνήμης; Πολύ συχνά, τα διαγραμμένα αρχεία δεν καθαρίζονται αμέσως από την κάρτα μνήμης και παραμένουν αόρατα στη συσκευή μέχρι να αντικατασταθούν από νέα δεδομένα. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος πανικού όταν γνωρίζετε το θέμα.

Πώς μπορώ να ανακτήσω τα διαγραμμένα αρχεία από τις κάρτες μνήμης; Πρώτα απ 'όλα, ελέγξτε αν έχετε αντίγραφα ασφαλείας για χαμένα δεδομένα. Ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα ομαλά. Χωρίς αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να δοκιμάσετε την ανάκτηση δεδομένων κάρτας μνήμης.

Προετοιμαστείτε για την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων από την κάρτα μνήμης

Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά δεν μπορούμε όλοι μας να τα διορθώσουμε σωστά. Όταν πρόκειται για την ανάκτηση των διαγραμμένων ή χαμένων αρχείων από τη μνήμη, έχουμε κάποιες προπαρασκευαστικές εργασίες για να κάνουμε εκ των προτέρων.

Αρχικά, απενεργοποιήστε το ψηφιακό προϊόν και βγάλτε την κάρτα μνήμης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών για να το συνδέσετε σε έναν υπολογιστή με Windows. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων. Δεκάδες εργαλεία ανάκτησης δεδομένων μπορούν να βρεθούν στην αγορά και η τιμή μπορεί να κυμαίνεται από μηδέν έως εκατοντάδες. Αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό για τέτοια προϊόντα, επιλέξτε ελεύθερο λογισμικό ανάκτησης κάρτας μνήμης, όπως το Eassos Recovery Free.

Για να έχετε καλύτερες πιθανότητες, δώστε προσοχή στις παρακάτω πτυχές:

Μην γράφετε δεδομένα στην κάρτα μνήμης. Η πιθανότητα ανάκτησης των διαγραμμένων δεδομένων θα μειωθεί σημαντικά, εφόσον υπάρχουν δεδομένα που έχουν γραφτεί στον διαγραμμένο χώρο.

Μην διαμορφώσετε την κάρτα μνήμης. Η μορφοποίηση τείνει να επηρεάσει το αποτέλεσμα ανάκτησης της κάρτας μνήμης, οπότε μην μορφοποιήσετε / αναμορφώσετε την κάρτα μνήμης πριν την ανάκτηση.

Κρατήστε την κάρτα μνήμης μακριά από φυσικές βλάβες, όπως πυρκαγιά, νερό, γιατί θα μετατρέψει την ανάκτηση της κάρτας μνήμης σε τεχνικά αδύνατη.

Το Eassos Recovery Free είναι δωρεάν λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων που υποστηρίζει την ανάκτηση χαμένων, διαγραμμένων ή μορφοποιημένων αρχείων, φωτογραφιών, βίντεο, ηχητικών εγγραφών, εγγράφων και άλλων τύπων αρχείων. Η αποκατάσταση των αρχείων μπορεί να εκτελεστεί σε σκληρό δίσκο, εξωτερικό σκληρό δίσκο, μονάδα flash USB, μονάδα μανδρών, κάρτα μνήμης κλπ. Φυσικά σε περίπτωση που οι οδηγίες αυτές δεν λειτουργήσουν θα πρέπει να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια για ανάκτηση δεδομένων.
Βήμα 1: Δωρεάν λήψη και εγκατάσταση της ανάκτησης Eassos στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων" στην αρχική διασύνδεση.

Βήμα 2: Επιλέξτε τη μνήμη και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να ξεκινήσετε τη σάρωση για τα διαγραμμένα αρχεία.

Το στάδιο σάρωσης δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς η κάρτα μνήμης έχει πολύ μικρότερη χωρητικότητα από τους σκληρούς δίσκους. Περιμένετε λίγο και ολοκληρώστε τη σάρωση.

Βήμα 3: Προεπισκόπηση χαμένων αρχείων.

Θα πρέπει να δείτε μια λίστα αρχείων και φακέλων μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης και μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στα αρχεία για να δείτε το περιεχόμενο του αρχείου. Η προεπισκόπηση αρχείου βοηθάει στην επαλήθευση εάν έχουν βρεθεί τα απαραίτητα αρχεία.

Βήμα 4: Αντιγραφή και ανάκτηση δεδομένων.

Επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί Ανάκτηση και μπορείτε απλά να τα αντιγράψετε σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων κάρτας μνήμης

1. Μπορώ να ανακτήσω τις διαγραμμένες φωτογραφίες από μια κάρτα μνήμης;

Ναί. Οι διαγραμμένες φωτογραφίες δεν αφαιρούνται οριστικά από την κάρτα μνήμης προτού να αντικατασταθούν. Ο ευκολότερος τρόπος διεξαγωγής της διαγραμμένης ανάκτησης φωτογραφιών είναι να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό δωρεάν ανάκτησης το συντομότερο δυνατό.

2. Μπορώ να ανακτήσω δωρεάν τα διαγραμμένα βίντεο από μια κάρτα μνήμης;
Ναι. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε: α. Ανάκτηση διαγραμμένων βίντεο από ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας. σι. Χρησιμοποιήστε το Eassos Recovery Free και ανακτήστε τα δεδομένα 1GB χωρίς χρέωση.

3. Είναι δυνατή η ανάκτηση χαμένων δεδομένων από κρυπτογραφημένη κάρτα μνήμης;

Εξαρτάται. Θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί μια βαθιά σάρωση και, στη συνέχεια, να κάνετε προεπισκόπηση των αρχείων για να ελέγξετε αν τα αρχεία που χρειάζονται είναι ακόμα ανακτήσιμα.

Συμπέρασμα

Από τα προηγούμενα, η αποκατάσταση των αρχείων που έχουν διαγραφεί από τις κάρτες μνήμης αποδειχθεί εφικτή εφόσον δεν έχουν αντικατασταθεί τα χαμένα αρχεία. Ακόμα κι όλα, η σημασία της εφεδρικής κάρτας μνήμης θα πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή. Ενημερώστε μας τις σκέψεις και τις προτάσεις σας μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.